دانلود فایل Word مقاله پيش بيني مکاني مقدار پروتئين دانه گندم با استفاده از مدل رقومي پستي و بلندي زمين در منطقه اردل استان چهارمحال و بختياري (مقايسه روش هاي رگرسيوني و شبکه عصبي مصنوعي)

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن دانلود فایل Word مقاله پيش بيني مکاني مقدار پروتئين دانه گندم با استفاده از مدل رقومي پستي و بلندي زمين در منطقه اردل استان چهارمحال و بختياري (مقايسه روش هاي رگرسيوني و شبکه عصبي مصنوعي) :

محل انتشار: یازدهمین کنگره علوم خاک ایران

تعداد صفحات:3

نویسنده(ها):

مجتبی نوروزی – گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان
احمد جلالیان – گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان
شمس الله ایوبی – گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان
امیراحمد دهقانی – گروه مهندسی آب دانشکده علوم زراعی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

چکیده:

وابستگی زیاد به غلات به عنوان مهمترین منبع غذایی انسان باعث شده که در بسیاری از مناطق دنیا این محصولات به عنوان منبع عمده پروتئین نیز مطحر شوند در مقیاس جهانی 70 درصد از پروتئین مصرف شه از غلات می باشد درصد پروتئین دانه گندم می توان دبه عنوان معیاری براین وع مصرف گندم استفاده شود.

لینک کمکی