دانلود فایل Word مقاله پيش بيني مکاني مقدار پروتئين دانه گندم با استفاده از مدل رقومي پستي و بلندي زمين در منطقه اردل استان چهارمحال و بختياري (مقايسه روش هاي رگرسيوني و شبکه عصبي مصنوعي)

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن دانلود فایل Word مقاله پيش بيني مکاني مقدار پروتئين دانه گندم با استفاده از مدل رقومي پستي و بلندي زمين در منطقه اردل استان چهارمحال و بختياري (مقايسه روش هاي رگرسيوني و شبکه عصبي مصنوعي) :

سال انتشار: 1388

تعداد صفحات:3

چکیده:

وابستگی زیاد به غلات به عنوان مهمترین منبع غذایی انسان باعث شده که در بسیاری از مناطق دنیا این محصولات به عنوان منبع عمده پروتئین نیز مطحر شوند در مقیاس جهانی 70 درصد از پروتئین مصرف شه از غلات می باشد درصد پروتئین دانه گندم می توان دبه عنوان معیاری براین وع مصرف گندم استفاده شود.

لینک کمکی