دانلود فایل Word مقاله بررسي اثر سطوح مختلف رطوبت، ميکوريز و ريزوبيوم در تاريخ سبز کردن، زمان گلدهي و صفات مورفولوژيک نخود

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن دانلود فایل Word مقاله بررسي اثر سطوح مختلف رطوبت، ميکوريز و ريزوبيوم در تاريخ سبز کردن، زمان گلدهي و صفات مورفولوژيک نخود :

محل انتشار: یازدهمین کنگره علوم خاک ایران

تعداد صفحات: 2

نویسنده(ها):

صلاح الدین مرادی – دانشجوی کارشناسی ارشد خاکشناسی دانشگاه زنجان
حسین بشارتی – عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات خاک و آب
ولی فیضی اصل – عضو هیئت علی موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور
حبیب الله نادیان – استادیار دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین اهواز

چکیده:

حبوبات از مهمترین محصولات زراعی است که پروتئین بیشتری را در مقایسه با سایر محصولات دارد. قرار دادن حبوبات در تناوب با غلات می تواند کمک شایان توجهی در وضعیت تغذیه ای و عملکرد غلات داشته باشد. نخود یکی از مهم ترین حبوبات خوراکی است که سطح زیر کشت بالایی را در کشور دارد اما میزان حصول آن اندک است.

لینک کمکی